Despre Noi

www.antreprenoriat101.ro este spațiul unde poți găsi informații, ghiduri, articole, opinii despre inițierea, administrarea sau dezvoltarea afacerii tale. Ne dorim ca acesta să devină prima sursă de informare pentru antreprenorii veterani sau pentru aspiranți, ajutând tinerii profesioniști să considere antreprenorialul ca prima opțiune în alegerea unei cariere.

Site-ul nostru a fost creat pentru a sprijini și inspira comunitatea de afaceri, propunându-ne să coagulăm experiența celor care într-un mod sau altul au legătură cu mediul de afaceri și doresc să împărtășească din cunoștințele lor cu cei interesați. Fiecare articol publicat presupune ore de cercetare, analize și interviuri, astfel încât să facem din Antreprenoriat101 alegerea firească pentru cei care doresc să înceapă o afacere sau care au nevoie de ajutor pe parcurs.

Misiunea noastră este aceea de a oferi oportunități tinerilor profesioniști sau celor care doresc să devină antreprenori, contribuind în acest mod la dezvoltarea comunității lor.

CE SĂ FACI ÎN CONTINUARE

Citește și:

Începerea Afacerii

Administrarea Afacerii

Managementul Riscului

Idei de Afaceri

Resurse