www.antreprenoriat101.ro este spatiul unde puteti gasi informatii, ghiduri, articole, opinii despre initierea, administrarea sau dezvoltarea unei afaceri. Ne dorim ca acesta sa devina prima sursa de informare pentru antreprenorii veterani sau pentru aspiranti, ajutand tinerii profesioniști sa considere antreprenoriatul ca prima optiune in alegerea unei cariere.

Site-ul nostru a fost creat pentru a sprijini și inspira comunitatea de afaceri, propunandu-ne sa coagulam experienta celor care intr-un mod sau altul au legatura cu mediul de afaceri si doresc sa impartaseasca din cunostintele lor cu cei interesati. Fiecare articol publicat presupune ore de cercetare, analize si interviuri , astfel incat sa facem din www.antreprenoriat101.ro alegerea fireasca pentru cei care doresc sa inceapa o afacere sau care au nevoie de ajutor pe parcurs.

Misiunea noastra este aceea de a oferi oportunitati tinerilor profesionisti sau celor care doresc sa devina antreprenori, contribuind in acest mod la dezvoltarea comunitatii lor.