Planul De Afaceri – Ghid Gratuit

Planul de afaceri – ghid gratuit

Ce contine modelul planului de afaceri propus de antreprenoriat101.ro:

Sumar executiv: ofera imaginea de ansamblu a afacerii tale

Analiza pietei : descrie pe scurt piata si clientii tinta

Planul de marketing: analiza competitiva, marketing si suport vanzari, distributie si preturi

Managementul riscului: planuri pentru situatii de urgenta, asigurari, legal, contracte, plan de succesiune

Planificare financiara: rezumatul financiar si previzionarea cash-flow-ului, profitabilitate, imprumuturi etc

Plan de actiune: probleme operationale și de gestiune, legale, conformitate, reglementari etc.

Anexe: documente financiare justificative, analize, statistici, promovare produse, CV-uri ale angajatilor/managerilor-cheie, alte studii si rapoarte pentru sustinerea ideii de afaceri etc.

Planul tau de afaceri trebuie sa reflecte schimbarile din afacere, din industrie sau din piata. Efectueza modificari ori de cate ori este este necesar pentru a tine cont de nevoile in continua schimbare ale clientilor sau de schimbarile survenite in economie,  astfel incat sa te asiguri ca planul tau este actualizat la zi tinand cont de cele mai noi schimbari si trenduri.

Indiferent daca esti la inceputul afacerii sau daca detii o afacere profitabila, un plan de afaceri te va ajuta fie sa implementezi ideea de afacere fie sa verifici in mod regulat situatia in care se afla afacerea ta.

Planul de afaceri te poate ajuta sa intelegi mai bine ce idei sunt realiste si cum poti sa te incadrezi in bugetul tau, sau, tot atat de bine te poate ajuta sa identifici oportunitatile sau riscurile potentiale, astfel incat sa iei masurile necesare la timp.

Descarca modelul planului de afaceri. Urmareste indicatiile din fisierul Word si completeaza cu informatiile specifice domeniului tau de activitate.

Completeaza numele tau si adresa de email in formularul de mai jos pentru a accesa gratuit modelul planului de afaceri, propus de www.antreprenoriat101.ro

CITESTE SI:

Planul de Afaceri – Definitie, Structura, Continut. Pregateste-te pentru succes: construieste o baza puternica realizand un plan de afaceri castigator