Datele colectate prin intermediul site-ului  Antreprenoriat101.ro sunt în principal date necesare derulării relației comerciale între dvs. și Antreprenoriat101.ro.

Astfel, datele care se colectează sunt date necesare trimiterii de newslettere, respectiv descărcarea resurselor puse la dispoziție de Antreprenoriat101.ro în mod gratuit:

 • numele si prenumele
 • adresa de email
 • IP
 • Cookies

Folosirea datelor personale de către terți

Datele personale sunt necesare exclusiv trimiterii de newslettere conținând articole, studii, postări etc și câteodată ofertele partenerilor noștri, dacă este cazul.

Unele date pot fi folosite de Google Adwords si Facebook Ads, precum și de alte companii care prestează sau pot presta la un moment dat servicii pentru site-ul Antreprenoriat101.ro. Pentru Politica de Cookies, va rugam să citiți T&C.  Aceștia sunt parte integrată a Politicii de Confidențialitate.

Drepturile persoanelor care folosesc site-ul Antreprenoriat101.ro:

 • Dreptul de a fi informat cu privire la datele personale
 • Dreptul de a accesa datele personale: Antreprenoriat101.ro pune la dispoziția persoanei interesate, utilizator verificat al site-ului, în baza unei cereri, informații cu privire la ce date sunt prelucrate și de către cine sunt prelucrate.
 • Dreptul de a modifica datele personale: Orice persoană interesată să-și modifice datele personale de pe Antreprenoriat101.ro poate face acest lucru în baza unei cereri trimise către Antreprenoriat101.ro.
 • Dreptul la ștergerea datelor cu caracter personal: Ștergerea datelor personale se face în baza unei cereri trimise către Antreprenoriat101.ro, pe adresa de email: [email protected]. De reținut că nu se pot șterge date personale incluse în raportări sau acte financiar-contabile, care prin lege trebuie păstrate minim 10 ani de exemplu în cazul facturii fiscale.
 • Dreptul la portabilitatea datelor cu caracter personal: Persoana interesată poate face o cerere către Antreprenoriat101.ro pentru a primi toate datele sale într-un format editabil (csv, excel), pentru a le transmite altui operator.
 • Dreptul de opoziție în orice moment, în mod gratuit și fără justificare, în situații precum comunicările comerciale (cele care nu presupun automat consimțământul persoanei), adoptarea unor decizii automate printre care și crearea de profiluri, sau desfășurarea de activități de prelucrare a datelor cu caracter personal în vederea îndeplinirii unui interes legitim al Antreprenoriat101.ro. La modul practic, aici intră înscrierea la newsletter-ul Antreprenoriat101.ro în principal, persoana vizata având oricând dreptul să renunțe la newsletter folosind link-ul pentru dezabonare inclus automat în fiecare newsletter.
 • Dreptul de a depune plângere către Autoritatea Naționala pentru Supravegherea Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).
 • Dreptul de a se adresa justiției.

Persoanele care doresc să-și exercite unul sau mai multe dintre drepturile de mai sus o pot face în cazurile în care nu și le pot exercita direct din contul de client (daca sunt clienți înregistrați pe Antreprenoriat101.ro), trimițând o cerere către Antreprenoriat101.ro pe adresa de email [email protected].