Viziune Misiune Valori (Ghid Gratuit)

Viziune, misiune, valori – cel mai important mod prin care afacerile își rezumă  obiectivele. Cele trei concepte au scopuri diferite pentru afacerea ta, dar sunt adesea confundate unul cu altul. În timp ce prin declarația de misiune vei descrie ce  dorește sa facă afacerea ta ACUM, prin declarația de viziune vei evidenția planurile afacerii pentru VIITOR.

Declarația de misiune

Declarația ta de misiune trebuie să se concentreze asupra prezentului, să definească scopul și obiectivele primare legate de nevoile clienților tăi și de valorile echipei. Pentru realizarea declarației de misiune, trebuie să găsești răspunsurile la întrebările “Ce facem? Ce ne face diferiți? “.

Declarația de viziune

Declarația ta de viziune trebuie să se concentrează asupra viitorului. Este principala sursă de inspirație și motivație pentru echipă și trebuie să conțină principalul motiv pentru care afacerea ta există

Valorile afacerii

Valorile afacerii tale reprezintă valorile de bază sau standardele după care  afacerea ta își desfășoară activitatea.  De fapt, acestea rezumă ceea ce reprezintă afacerea ta, influențează cultura organizațională și determină cum iei deciziile și cum le implementezi.

Pentru a te ajuta să creezi mai ușor declarația de viziune și misiune, dar și să stabilești valorile pentru afacerea ta, am realizat un ghid pe care îl poți descarcă gratuit. Personalizează-l, salvează-l in PDF și utilizează-l în prezentări, in planul de afaceri, publică-l pe site-ul tău și pune-l la vedere în spatiile de lucru.

Descarcă gratuit! Completează numele tău si adresa de email în formularul de mai jos pentru a accesa gratuit ghidul pentru stabilirea misiunii, viziunii și valorilor afacerii tale.

Model Viziune Misiune Valori

CE SĂ FACI ÎN CONTINUARE

Citește si:

Cele Mai Inspirate Declarații De Misiune Ale Celor Mai Cunoscute Firme

Declarația De Misiune – Spune Tuturor De Ce Există Afacerea Ta

Misiunea Afacerii În 9 Pași