Secretul unei vieti implinite este acela de a impartasi din cunostintele tale cu cei interesati, deoarece acest proces are o unicitate aparte, o magie. Se spune ca daca imparti o idee cu 100 de oameni, acestia o vor auzi o data, iar tu de 100 de ori, ajutandu-te sa devii mai bun.  Imparte ideile tale cu cei din jurul tau si acestia vor fi transformati.

Ai experienta ca antreprenor si consideri ca merita sa o imparti cu altii? Sau poate esti la curent cu directiile si tendintele din domeniul afacerilor si doresti sa impartasesti  opininiile tale? Ai sfaturi de specialitate pe care crezi că fiecare antreprenor ar trebui să le știe?

CE DORIM?

Cautam oameni de afaceri sau specialisti in domeniu  care doresc sa se implice in dezvoltarea afacerilor in Romania. Avem nevoie de articole informative, profunde si interesante, astfel incat cititorii www.antreprenoriat101.ro sa identifice acest spatiu ca prima optiune de informare si sa dezvoltam website-ul astfel incat acesta sa devina cel mai important centru de resurse pentru antreprenori.

CE OFERIM?

  • Informatii despre autor – fiecare articol scris de tine va fi insotit de fotografia ta, impreuna cu o scurta biografie si linkuri catre paginile sociale/website-ul tau sau al afacerii tale;
  • Vizitatorii website-ului nostru – priveste audienta noastra ca fiind viitorii tai parteneri de afaceri ;
  • Social media – articolele tale vor fi distribuite prin intermediul canalelor noastre de social media, contribuind astfel la popularizarea afacerii tale;

INSTRUCTIUNI PENTRU ARTICOLE

Ideal, un articol publicat pe blogul nostru trebuie sa furnizeze informatii folositoare antreprenorilor , pe care acestia sa le poata aplica in cadrul propriilor afaceri. Postarile pe blog se bazeaza pe cunostintele personale, dar au in vedere aspectele educative pentru cititori.  Astfel, poti scrie, de exemplu,  despre provocarile pe care le-ai intampinat in activitatea ta ca antreprenor si cum le-ai depasit.

Un articol publicat pe blog trebuie sa exprime experiente reale din lumea afacerilor, iar continutul trebuie sa fie informativ si relevant, corespunzand cerintelor uni centru de resurse pentru antreprenori:

  • Profesional si prietenos;
  • Include informatii clare, educative si relevante pentru antreprenori și proprietarii de afaceri mici;
  • Între 300-600 cuvinte;
  • Conținutul este original si nu mai apare publicat in alta parte;
  • Nu sunt promovate produse, servicii sau afaceri de niciun fel;

Prezinta-ti  articolul sau ideea, trimitand un email la adresa:  [email protected]